• positive review  Super service! Nogmaals bedankt Mikel!

    Evelien Vogels Avatar Evelien Vogels
    15 augustus 2019

    positive review  Wat een top bedrijf. Elke deuk en deukje uit mijn auto gekregen. Het lijkt wel weer een nieuwe. Waanzinnig goed. Ik ben zeer tevreden. Mvg jack

    Jacky Jones Avatar Jacky Jones
    4 juli 2019

    positive review  mikel verstaat zijn vak zijn zeer tevreden over het resultaat heeft goed werk verricht

    Huub Zeegers Avatar Huub Zeegers
    9 augustus 2019
  • positive review  In mijn auto zat een deuk in de linker portier. Bij meerdere bedrijven offertes opgevraagd waarvan de bedragen en de wijze van herstel uitéén liepen. Ik ben met de auto bij Mikel geweest omdat het lastig te beoordelen viel op de foto. Direct een prijs en datum gekregen. resultaat deuk perfect verwijderd waarvan sommige bedrijven zelfs aangaven dat dit niet ging lukken. Al met al prima vakwerk en een absolute aanrader.!

    Braus Schmitz Avatar Braus Schmitz
    19 juni 2019

    positive review  Vakman in hart en nieren ! Tovenaar, ik kan deze firma aan iedereen aanbevelen.

    Marcel Heijsteeg Avatar Marcel Heijsteeg
    19 juli 2019

    positive review  Ik had een grote deuk aan de achterkant van mijn auto. Bij verschillende garages geweest voor een prijsopgave. Die varieerde van 350-700 euro! De deuk zat schijnbaar op een lastige plek, en ik kreeg steeds te horen dat de gehele achterkant opnieuw gespoten diende te worden. Van een vriend kreeg ik de tip dat Dent Repair een betere oplossing zou zijn. Mijn auto werd perfect uitgedeukt en ziet er nu weer als nieuw uit! En dat zonder spuiten! En voor slechts 200 euro! Echt top!

    Laura Smits Avatar Laura Smits
    6 juni 2019